DECEMBER 2015

Gezond het nieuwe jaar in!

Onze gezondheid is eigenlijk het meest kostbare dat we hebben. Toch besteden we er weinig aandacht aan. Wie gezond is, ziet dat als vanzelfsprekend. Men realiseert zich vaak pas hóe belangrijk het is, als we het niet meer hebben. Met behulp van natuurgeneeskunde is het niet alleen mogelijk de gezondheid op een milde en natuurlijke manier te verbeteren, maar het is vooral ook preventief.

Om gezond te zijn én te blijven, is een zekere vorm van bewustzijn nodig over de manier waarop we met ons lichaam, onze geest en onze omgevingsfactoren omgaan. Alle organen en organellen reageren op de voedingsmiddelen die u erin stopt en de voedingsindustrie heeft het behoud van een gezond lichaam niet bovenaan haar prioriteitenlijstje staan. Voeding is heel belangrijk, maar ook beweging en psychosociale omstandigheden. Wij zijn gecompliceerde organismen en hebben op veel verschillende niveau's interactie met de buitenwereld. En de interactie met de buitenwereld vertaalt zich weer naar onze binnenwereld.

De praktijk aan huis zal in de komende periode van de bovenste, naar de eerste verdieping verhuizen, waar ik mijn cliënten kan ontvangen en behandelen in een rustige, neutrale ruimte.

Het Bicom
bioresonantie
apparaat

Frequentietherapie

Naast voedings- en leefstijladvies, orthomoleculaire geneeskunde en fytotherapie, geef ik in praktijk Biophysis nu ook frequentietherapie. Alles dat bestaat heeft een eigen unieke trilling of frequentie. Door ziekte of een verminderde werking, kan het frequentiepatroon van organen of orgaansystemen veranderen. Met de Bicom wordt dit veranderde patroon weer omgezet naar een frequentiepatroon van een gezond orgaan. Een andere frequentiemethode is het omzetten van een frequentie naar een tegenovergestelde frequentie om bijvoorbeeld ziekteverwekkers zoals bacteriën, virussen en schimmels te elimineren.

Ik maak in mijn praktijk gebruik van het nieuwste model en één van de meest geavanceerde apparaten die er momenteel te verkrijgen zijn. Tijdens mijn stage bij Zonvitaris in Zeeland en mijn werkzaamheden bij Praktijk Jan de Vries in Den Ilp heb ik met eigen ogen kunnen aanschouwen wat een geweldige resultaten er met deze vorm van therapie behaald kunnen worden. Vooral ook in combinatie met andere therapievormen.

Cadeaubon

Om u kennis te laten maken met mijn manier van werken, stuur ik u, naast deze nieuwsbrief ook de informatiefolder en een cadeaubon toe waarvan u volledig gratis en vrijblijvend gebruik kunt maken. U kunt de bon ook aan iemand cadeau doen, als u denkt dat deze persoon er baat bij kan hebben. U vindt de cadeaubon in de nieuwsbrief.

Vastenkuur

Om de darmstelsel schoon te maken en ervoor te zorgen dat de voedingsstoffen weer optimaal kunnen worden opgenomen, is het aan te raden eens een keer een goede vastenkuur te volgen. Het beste moment daarvoor is het voorjaar. Klik op het plaatje aan de linkerkant om hierover meer informatie te verkrijgen..

BioRose, 100 % natuurgeneeskundige dag- en nachtcrème

Omdat ik me steeds meer bewust wordt van het feit dat producten die worden gemaakt door industrieën minder goede grondstoffen bevatten dan ik zou willen omdat er winst gemaakt moet worden, maak ik steeds meer producten zelf. Ik verkoop nu ook een dag- en nachtcrème die uitsluitend gemaakt is met natuurlijke grondstoffen zoals o.m. amandelolie, kokosolie, bijenwas, verse Aloë Vera gel, avocado-olie, vitamine E-olie en essentiële olie voor een heerlijk subtiele rozengeur. U kunt een potje crème á € 15,- bestellen via info@biophysis.nl. De crème kan worden afgehaald in Oostzaan of Amsterdam of worden verstuurd. In het laatste geval komt er ongeveer € 6,50 aan verzendkosten bij.